آموزش تعمیرات لوازم خانگی, آموزش تعمیرات ظرفشویی

5 علت روشن شدن چراغ نمک ظرفشویی ال جی چیست؟

5 علت روشن شدن چراغ نمک ظرفشویی ال جی چیست؟ ماشین ظرفشویی علاوه بر تسهیل فرآیند شستشوی ظروف و ذخیره کردن زمان بیشتر برای اعضای خانواده، در مصرف آب نیز صرفه جویی می کند. این دستگاه ممکن است پس از مدتی با ایراداتی مواجه شود. از جمله مشکلات رایج این دستگاه می توان به روشن شدن چراغ نمک ظرفشویی اشاره کرد که می تواند دلایل گوناگونی داشته باشد. در این مقاله به بررسی علت خاموش نشدن سنسور نمک ماشین ظرفشویی و نحوه رفع مشکل پرداخته ایم.

بیشتر بخوانید:تعمیر لباسشویی ال جی در تهران

علت روشن شدن چراغ نمک ظرفشویی

علت روشن روشن شدن چراغ نمک ماشین ظرفشویی موارد زیر است:

  1. باز ماندن درپوش محفظه نمک ظرفشویی
  2. پر بودن بیش از حد محفظه نمک ماشین ظرفشویی
  3. کافی نبودن میزان نمک ریخته شده در محفظه
  4. خرابی سنسور نمک ماشین ظرفشویی
  5. استفاده از نمک بی کیفیت و نامرغوب

با توجه به اهمیت چراغ نمک ظرفشویی، در صورت خاموش نشدن این سنسور می باییست برای تعمیر ظرفشویی اقدام کنید.

علت روشن شدن چراغ نمک ظرفشویی

علت خاموش نشدن چراغ نمک ظرفشویی

نمک در واقع برای گرفتن میزان سختی آب استفاده شده که در نهایت منجر به شستشوی بهتر ظروف خواهد شد. در مرحله آخر شستشو نمک موجود در دستگاه که توسط شما و پیش از شروع فرآیند شستشو اضافه شده، رزین موجود در ماشین ظرفشویی را شستشو داده و برای دفعات بعدی شستشو آن را احیا می کند.

در ادامه به بررسی علت روشن شدن چراغ نمک ظرفشویی و نحوه رفع آن ها پرداخته ایم.

1. باز ماندن درپوش محفظه نمک ظرفشویی

ممکن است دستگاه شما هیچ ایراد فنی خاصی نداشته باشد و فقط درپوش محفظه نمک را درست نبسته باشید. که با بستن مجدد آن این مشکل برطرف خواهد شد.

5 علت روشن شدن چراغ نمک ظرفشویی ال جی چیست؟

2. پر بودن بیش از حد محفظه نمک ظرفشویی

استفاده بیش از حد از نمک نه تنها در تمیزتر شدن ظروف تاثیری ندارد، بلکه موجب آسیب به ماشین ظرفشویی و همچنین روشن شدن چراغ نمک ماشین ظرفشویی می شود. برای جلوگیری از این مشکل از پر کردن بیش از اندازه محفظه نمک خودداری کنید.

 

3. کافی نبودن میزان نمک ریخته شده در محفظه

گاهی سنسور نمک به دلیل کم بودن میزان نمک موجود در مخزن با روشن شدن چراغ نمک ظرفشویی به شما اخطار می دهد تا مخزن، نمک بیشتری بریزید. اصولا در چنین مواقعی با ریختن کمی بیشتر چراغ خاموش خواهد شد و مشکلی در امر شستشوی ظروف نیز پیش خواهد آمد.

 

4. خرابی سنسور نمک ماشین ظرفشویی

برخی مواقع علت روشن شدن چراغ نمک ظرفشویی، خرابی و وجود مشکل در سنسور نمک است. اگر سنسور خراب شده باشد یا سوخته باشد، باید برای تعویض این قطعه اقدام کنید.

4. خرابی سنسور نمک ماشین ظرفشویی

5. استفاده از نمک نامرغوب

یکی از مواردی که ممکن است باعث روشن شدن چراغ نمک ماشین ظرفشویی شود. استفاده از نمک بی کیفیت و نامرغوب است. برای جلوگیری از ایجاد این مشکل و کدر نشدن ظروف حتما از نمک اورجینال استفاده کنید.

5 علت روشن شدن چراغ نمک ظرفشویی ال جی چیست؟

علت چشمک زدن چراغ نمک ماشین ظرفشویی ال جی

وقتی نشانگر ماشین ظرفشویی به حالت چشمک زدن پی در پی، در می آید این ارور را نشان می دهد که میزان نمک مخزن، کم شده است، در این صورت شما باید مقدار دیگری نمک به آن اضافه کنید.

چشمک زدن دستگاه به هیچ عنوان نشان دهنده خرابی دستگاه نیست و از این نظر نباید هیچ گونه نگرانی داشته باشید. در صورتی که به موقع میزان نمک را اضافه نکنید مخزن از نمک می شود و به دنبال آن چراغ به طور ثابت روشن باقی می ماند. اگر با دیگر ارورهای ماشین ظرفشویی ال جی آشنایی ندارید می توانید مقاله ارور ماشین ظرفشویی ال جی مطالعه کنید.

توجه داشته باشید که اگر مخزن نمک به میزان لازم از نمک پر شده باشد و هیچ مشکلی وجود نداشته باشد چراغ نمک، به طور کامل خاموش می باشد، در این حالت دستگاه فاقد هر گونه مشکلی است و عملیات مربوط به شستن ظروف بدون مشکل انجام می گیرد.

لازم به ذکر است که چشمک زدن چراغ نمک، تنها به میزان کم نمک دستگاه ازتباط دارد، این در حالی است که اگر چراغ های دیگر دستگاه به حالت چشمک زدن در آیند ممکن است مشکلات دیگری در دستگاه وجود داشته باشد که در این چنین مواقعی باید علت هر کدام از آن ها به طور دقیق بررسی شود.

علت چشمک زدن چراغ نمک ماشین ظرفشویی ال جی

سخن پایانی

برای جلوگیری از روشن شدن چراغ نمک ظرفشویی و آسیب به قطعات دستگاه، حتما از نمک اورجینال و با کیفیت استفاده کنید. محفظه نمک را بیش از حد پر نکنید و از بسته بودن درپوش محفظه نمک مطمئن شوید. در صورت بررسی موارد فوق اگر همچنان مشکل پاربرجا بود، باید سنسور نمک مورد بررسی قرار بگیرد.

5 علت روشن شدن چراغ نمک ظرفشویی ال جی چیست؟

تماس با ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *